
Anaïs Dining tryller i køkkenet
Lad Anaïs trylle i køkkenet, mens du nyder festen med dine gæster. Anaïs kommer ud og laver maden i Slotssø Palæets køkken og er jeres private kok på den store dag!
Deluxe 5-retters menu
FORRET
Frisk gazpacho suppe med sprød parmaskinke og persilleolie
MELLEMRET
Pocheret torsk med dildsmør på ærtecrème og kassavachips
GANERENSER
Citron/mynte sorbet
HOVEDRET
Oksemørbrad med pommes anna, crispy salat med sennep vinaegrette
og svampe sauce
DESSERT
Variation af petits fours: Passionsfrugt macaron, mini brownie lavet med 70% Callebaut chokolade og pavlova med flødeskum og bær
Pris
835 kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter)



Fransk Menu
FORRET
Oksetatar med persillemayonnaise, puffede kapers og syltede rødløg
HOVEDRET
Unghane à la provençale med timiankartofler,
sæsonens grøntsager og sauce moutard
DESSERT
Hvid chokolademousse med hasselnøddeknas og friske bær
Priser
510 kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter)


Fiske Menu
FORRET
Rimmet laks med avocado crème, dild og rygbrødschips
HOVEDRET
Gratineret torsk med hjemmelavet pestocrumble, varme grøntsager, timiankartofler og hvidvinssauce
DESSERT
Mazarintærte med vaniljecrème og friske bær
Pris
540 kr. pr. kuvert (min 10 kuverter)
Der tilbydes altid alternativer til gæster med forskellige kostvaner
(veganer, vegetarer, glutenfri osv.) uden ekstra omkostning!


Kontakt os for mere info