Select Page
Frederiksberg Slot udsigt fra Sløtssoepalæet

Anaïs Dining tryller i køkkenet

Lad Anaïs trylle i køkkenet, mens du nyder festen med dine gæster. Anaïs kommer ud og laver maden i Slotssø Palæets køkken og er jeres private kok på den store dag!

Deluxe 5-retters menu

FORRET
Frisk gazpacho suppe med sprød parmaskinke og persilleolie

MELLEMRET
Pocheret torsk med dildsmør på ærtecrème og kassavachips

GANERENSER
Citron/mynte sorbet

HOVEDRET
Oksemørbrad med pommes anna,  crispy salat med sennep vinaegrette
og svampe sauce

DESSERT
Variation af petits fours: Passionsfrugt macaron, mini brownie lavet med 70% Callebaut chokolade og pavlova med flødeskum og bær

Pris

835 kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter)

Fransk Menu

FORRET
Oksetatar med persillemayonnaise, puffede kapers og syltede rødløg

HOVEDRET
Unghane à la provençale med timiankartofler,
sæsonens grøntsager og sauce moutard

DESSERT
Hvid chokolademousse med hasselnøddeknas og friske bær

Priser

510 kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter)

Fiske Menu

FORRET
Rimmet laks med avocado crème, dild og rygbrødschips

HOVEDRET
Gratineret torsk med hjemmelavet pestocrumble, varme grøntsager, timiankartofler og hvidvinssauce

DESSERT
Mazarintærte med vaniljecrème og friske bær

Pris

540 kr. pr. kuvert (min 10 kuverter)

Der tilbydes altid alternativer til gæster med forskellige kostvaner 
(veganer, vegetarer, glutenfri osv.) uden ekstra omkostning!

Kontakt os for mere info