Select Page
Frederiksberg Slot udsigt fra Sløtssoepalæet

Anaïs Dining tryller i køkkenet

Lad Anaïs trylle i køkkenet, mens du nyder festen med dine gæster. Anaïs kommer ud og laver maden i Slotssø Palæets køkken og er jeres private kok på den store dag!

Deluxe 5-retters menu

FORRET
Gazpacho med sprød parmaskinke og persilleolie
eller Minitærte med gedeost, spinat og timian dertil ruccola og syltede gulerødder

MELLEMRET
Pocheret torsk med persille på ærtecrème og kassavachips eller Hvidløgsmarinerede tigerrejer med mizuna salat og limevinaigrette

GANERENSER
Champagnegranité eller Citron/mynte sorbet

HOVEDRET
Entrecôte med pommes anna, sæsonens grøntsager og svampe sauce eller Oksemørbrad med timiankartofler, salat med balsamicodressing og bearnaisesauce

DESSERT
Variation af petits fours: Macaron, brownie lavet med 70% Callebaut chokolade og pavlova med flødeskum og bær

Fransk Menu

FORRET
Oksetatar med persillemayonnaise, puffede kapers og syltede rødløg

HOVEDRET
Unghane à la provençale med timiankartofler,
sæsonens grøntsager og sauce moutarde

DESSERT
Hvid chokolademousse med hasselnøddeknas

*****

Priser

5 retters menu
695 kr. pt. kuvert
min. 10 kuverter

Fransk Menu
495 pr. kuvert
min. 10 kuverter

Der tilbydes altid alternativer til gæster med forskellige kostvaner 
(veganer, vegetarer, glutenfri osv.) uden ekstra omkostning!

Kontakt os for mere info